Choose language

Annuleren en retourneren

HOE RUIL IK EEN ARTIKEL?

Wilt u een artikel ruilen voor een andere maat, dient u het artikel binnen 14 dagen retour te sturen en de gewenste maat of artikel opnieuw te bestellen in de shop. Maakt u gebruik van het ontbindingsrecht, vergoeden wij het bedrag van het artikel plus de verzendkosten, nadat wij uw retouren hebben verwerkt. Een maat nodig, die als ‘uitverkocht’ staat vermeld? Bel ons of schrijf ons een e-mail en wij proberen alsnog de maat te achterhalen. Wij kunnen helaas niet garanderen dat uitverkochte artikelen en maten alsnog geleverd kunnen worden.

HOE STUUR IK EEN ARTIKEL RETOUR?

Maakt u gebruik van het ontbindingsrecht, dan zijn de verzendkosten voor uw rekening, mits er iets anders is afgesproken. Adres ontvangst retouren:

Ichi/V. FashionShopping
Niels P Thomsens Vej 3
7500 Holstebro

CVR: 31 32 73 69

Indien er sprake is van een reclamatie, willen wij u vriendelijk vragen om het probleem zo precies mogelijk te omschrijven en mee te sturen. Dit om een snellere verwerking te waarborgen. S.v.p. een kopie van de factuur/orderbevestiging meesturen. Wij raden u aan om gebruik te maken van UPS, indien u een artikel retourneert. Dit geeft de mogelijkheid om het pakket te volgen in het systeem. Op die manier vermijden wij enige twijfel in hoeverre het artikel is ontvangen door de afdeling retouren. 


Formulier herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt gedurende 14 dagen voor alle artikelen. Het herroepingsrecht gaat in op de dag waarop u het artikel ontvangt of op de dag waarop u het laatste artikel ontvangt, wanneer u in één bestelling verschillende artikelen hebt besteld. Als de termijn verstrijkt op een feestdag, zaterdag, grundlovsdag (dag van de grondwet in Denemarken), kerstavond of oudejaarsavond wordt de termijn verlengd tot de volgende werkdag.

U kunt uw aankoop herroepen door het artikel binnen 14 dagen te retourneren. U kunt uw aankoop ook herroepen door DK Company Online BV er binnen 14 dagen over in te lichten, dat u uw aankoop herroept, bijvoorbeeld door een brief, een e-mail of een fax te sturen. Wij vragen u vriendelijk het retourformulier bij te sluiten. U ontvangt een e-mail zodra uw order is behandeld en wij het bedrag hebben teruggestort op uw rekening.

Het is toegestaan om het artikel te bekijken en te passen, op dezelfde voorwaarden die gelden in een normale winkel. U wordt alleen aansprakelijk gesteld voor een eventuele waardevermindering van het artikel als die het gevolg is van een hantering van het artikel die niet noodzakelijk is om de aard, de eigenschappen en de manier waarop het artikel werkt, vast te kunnen stellen. Dat betekent dat een artikel enkel gepast mag worden. De originele kaartjes dienen in de kleding te verblijven en de kleding mag niet gewassen zijn. Indien niet aan bovenvermelde voorwaarden wordt voldaan, kan het artikel zijn gehele waarde verliezen en heeft u niet langer het recht om uw geld terug te krijgen (geldt niet in het geval van goedgekeurde reclamaties).

Als u artikelen retourneert, is dat voor eigen risico. Stuur het artikel terug als pakket of in een envelop. Bij retournering bent u er verantwoordelijk voor dat het artikel goed is ingepakt. Let op dat u een afgiftebewijs ontvangt bij het versturen van het pakket.

Maakt u gebruik van het herroepingsrecht, betalen wij het volledige bedrag aan u terug, inclusief verzendkosten. Wij betalen het bedrag zonder onnodige vertraging terug en in elk geval uiterlijk 14 dagen vanaf de datum waarop wij uw bericht in verband met de herroeping hebben ontvangen. Wij kunnen de terugbetaling echter vasthouden totdat wij de artikelen hebben ontvangen of totdat u een bewijs hebt verstuurd waaruit blijkt dat de artikelen zijn geretourneerd. Wij voeren een dergelijke terugbetaling uit via de betaalmethode, die u gebruikte bij de oorspronkelijke transactie. Er worden in elk geval geen kosten in rekening gebracht in verband met de terugbetaling.

TERUGBETALING

Zijn de artikelen betaald met een creditcard, dan wordt het bedrag automatisch overgemaakt, zodra wij de retouren hebben ontvangen. Dit geldt ook voor betalingen via PayPal.